• Wed. Oct 4th, 2023

5 redenen om je telefoon te repareren

Byadmin

Mar 23, 2023

 

Tegenwoordig hebben mensen de neiging om kapotte dingen weg te gooien in plaats van ze te repareren. We lijken te denken dat het vervangen van dit item op de een of andere manier goedkoper en gemakkelijker zal zijn dan het te repareren. Sterker nog, een toestel vervangen is veel duurder dan repareren. De reden waarom de iPhone genoemd kan worden als een van de top 5 redenen in dit artikel, is dat het een van de meest populaire telefoons op de markt is. Dus waarom je telefoon reparatie halen in plaats van hem in de prullenbak te gooien?

Kosten: Als we kijken naar de kosten van het kopen van een nieuwe telefoon zonder contract, kan dit 500 of meer kosten. Als u naar iPhone-schermvervangingen kijkt, kunt u tussen de 30 en 130 uitgeven, afhankelijk van de oplossing die u kiest. Als u ervoor kiest om het scherm zelf te vervangen, kunt u er een online kopen voor ongeveer 30. Als u ervoor kiest om uw iPhone-scherm te laten vervangen door een reparatiespecialist voor mobiele telefoons, kunt u minder dan 130 uitgeven, afhankelijk van het bedrijf. Deze route bespaart u 400!

Milieu: Over het algemeen zijn mobiele telefoons niet biologisch afbreekbaar. Dit is niet goed voor de dieren die op stortplaatsen leven of voor het milieu. Lithium-ionbatterijen kunnen ontploffen en brand veroorzaken en meer schade aanrichten aan het milieu. Het is altijd een goed idee om uw ongewenste telefoon te recyclen of naar iemand te brengen die hem zal recyclen. Ik nam een oude Motorola Droid X en installeerde de forensische software zodat ik een mobiel forensisch cyberapparaat kon hebben.

Economische ondersteuning: De meeste reparatiewerkplaatsen voor mobiele telefoons zijn kleine bedrijven en hebben lokale mensen in dienst. Als u ervoor kiest om uw iPhone door een professional te laten onderhouden, kunt u geld teruggeven aan de lokale economie. Uw lokale Sprint-winkels zijn misschien lokaal, maar het zijn bedrijven en een klein percentage van het geld dat u uitgeeft, wordt in uw regio opgeslagen. En een andere reden om voor deze optie te kiezen, is om lokale bedrijven te helpen hun deuren open te houden.

Snelheid: als u uw draagbare apparaat met spoed moet repareren, kunnen de meeste lokale winkels uw telefoon binnen een uur terugkrijgen. Dit is geweldig voor degenen onder ons die altijd haast hebben om dingen voor elkaar te krijgen. Zelfs als er geen reparatiewerkplaats bij u in de buurt is, kunnen de meeste experts op het gebied van draagbare apparaten uw telefoon binnen 24 uur repareren. Het is niet leuk om zonder telefoon te zitten, maar het kan je op de lange termijn toch geld besparen.

Beveiliging: we houden uw apparaat gerepareerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u gegevens kwijtraakt of dat u gegevens van uw apparaat moet wissen. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat wanneer u uw telefoon reset om gegevens te wissen, de informatie er nog steeds is. Als u gegevens permanent uit het geheugen van uw telefoon wilt wissen, moet u een speciaal programma aanschaffen om al die gegevens van uw telefoon te wissen.

Al deze redenen samen om uw ogen te openen voor het belang van reparatie van draagbare apparaten. Ik zeg niet dat je ze voor altijd moet bewaren, maar de technologie gaat niet zo snel op de markt voor mobiele telefoons. De camera, snelheid en software van het apparaat zullen de komende twee jaar niet veel veranderen. Door je telefoon te upgraden elke keer dat de nieuwste en beste modellen uitkomen, worden je zakken leeggemaakt. Uw apparaat laten repareren is om vele redenen geweldig, behalve dat u geld bespaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *