Hoe goed is het Amazon Instant Video-abonnement? Bij de meeste accounts zijn de kosten van $ 99 per jaar het meer dan waard. Allereerst bieden ze u een pay-per-view-filmselectiestijl, waarbij u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan genres op de interface op het scherm. Er is een gedeelte ‘Onlangs gezien’, evenals Aanbevolen actie en avontuur, Aanbevolen familie en kinderen, Uw tv-programma’s en andere gedeelten die zijn afgestemd op de wensen van populaire gebruikers.

Instant videostreaming Amazon Instant vs. Amazon Prime

De beste films die zojuist in de bioscoop zijn verschenen, zijn te zien met een Amazon online video-abonnement voor minder dan een dollar. Je kunt ook tot $ 15 betalen om het te bezitten; maar in de meeste gevallen lijkt dat niet redelijk, tenzij je van plan bent om de film 15 keer te bekijken. Als alternatief kunt u ook kiezen voor de Amazon Prime Instant-video-optie, waarmee u gratis video’s kunt streamen zonder ze aan uw Amazon-account toe te voegen.

Onbeperkte streaming die beschikbaar is met Prime, wordt ook geleverd met toegang tot de Kindle Unlimited-bibliotheek, waar je elke maand een gratis boek kunt lezen, plus gratis verzending binnen 2 dagen voor een groot aantal items uit de onvergelijkbaar enorme voorraad van Apple. Amazon Prime aanbod van films en tv-programma’s overschrijdt gemakkelijk de 100.000 in 2017 en blijft groeien vanwege de concurrentie met HULU en Netflix.

Bekijk films online met Amazon

De Amazon Prime-interface varieert afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Op een Roku is de lay-out bijvoorbeeld niet zo gemakkelijk te navigeren; maar op een PlayStation is het beter. Cloud Player is handig voor videostreamers die een titel willen downloaden om later te bekijken, en de zoekfunctie aan de linkerkant biedt tal van opties die uw oorspronkelijke zoekopdracht benaderen. De interface is sinds 2014 aanzienlijk verbeterd, dus als je je online videostreaming-abonnement van Amazon krijgt, houd er dan rekening mee dat het nu concurreert met HULU en Netflix.

Krijg Amazon Prime gratis

Het mooie van Amazon Instant Video en het volledige aanbod van online videostreaming is dat je het een maand lang gratis kunt uitproberen; in sommige gevallen meer. Tijdens deze periode kunt u zien hoe goed de gratis verzending van 2 dagen voor u werkt en hoe u de selectie van films die u online wilt bekijken, leuk vindt. Ga gewoon naar de Amazon-website en meld u aan voor de Prime-proefversie.

Als je veel spullen koopt voordat de proefperiode afloopt, schat dan in hoe lang het duurt voordat je artikelen arriveren, zodat je begrijpt wat voor soort service je kunt verwachten. Als je denkt dat wat er beschikbaar is de prijs niet rechtvaardigt, zeg dan je proefabonnement op aan het einde van de maand, zodat er niets in rekening wordt gebracht. De prijs van $ 99 (vanaf 2017) van Prime daalt tot ongeveer $ 8,25 voor: tenga en cuenta la frecuencia con la que ve películas, programma’s van televisie en meer artikelen de la supertienda para determinar si la suscripción vale la pena of niet.

De pantry optie bij een streaming video abonnement

Eindelijk, met hun nieuwe serie video’s, films, tv-shows en gratis verzending binnen 2 dagen, nodigen we je uit om Amazon Pantry te proberen. Dit houdt je keuken gevuld met lekkernijen die niet beschikbaar zijn voor casual shoppers, allemaal tegen concurrerende prijzen en met gratis verzending. Over het algemeen moet u voor $ 50 aan producten kopen om gratis verzending te activeren. Ook kan het een werkweek duren voordat uw spullen arriveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.