• Wed. Oct 4th, 2023

Beste producten voor het bleken van tanden – beoordeeld

Byadmin

Apr 1, 2023

Bent u op zoek naar het beste product voor het bleken van tanden? Kijk, tanden bleken is misschien niet zo’n grote investering (in de meeste gevallen), maar het kost je toch wat geld. Als u geĂ¯nteresseerd bent in de beste deals en de beste resultaten, helpen we u graag verder. Hier zijn enkele van de beste producten voor het bleken van tanden. lezen!

beste producten voor het bleken van tanden

1. Tandarts…

OK, dit is niet echt een “product”, maar het is nog steeds een van de beste! Na een sessie of twee bij de tandarts heb je sexy parelwitte tanden. Dit is veel sneller dan de gebruikelijke weken die nodig zijn om een Crest Whitestrips thuis te gebruiken. De resultaten zijn ook zeer langdurig (ja, zelfs voor koffieverslaafden đŸ™‚

Er is Ă©Ă©n “olifant” in de kamer die op deze manier niet genegeerd kan worden. De gemiddelde kosten van het bleken van tanden bij de tandarts zijn 500-1000. Dat is te veel gevraagd van de meeste mensen (inclusief mij).

2. Crest Witstrip…

Eerlijk gezegd ben ik geen grote fan van dit product. Ik heb het twee dagen gebruikt voordat ik stopte. Ik kreeg een scherpe pijn in de wortel van mijn tand en ik dacht niet dat voortzetten van de behandeling de slimste beslissing zou zijn.

3. Tips voor het bleken van tanden…

Dit is het tandenbleeksysteem dat ik momenteel gebruik. Ik was pijnvrij met dit product en kreeg na 8 dagen parelwitte tanden. Het beste deel (voor alle prijsbewuste mensen đŸ™‚ is dat het wordt geleverd met een gratis proefperiode. Wel dien je 6,95 verzend- en administratiekosten te betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *