Dus je probeert te kiezen wat voor soort grondoppervlak je moet kiezen? Misschien kunnen we u helpen met een korte introductie over enkele karakterverschillen van herstelde houten vloeren volgens het standpunt van een maker zoals wij die praktische ervaring heeft met het maken van houten vloeren van teruggewonnen struikelen.

Heb je een afbeelding gezien die je leuk vindt en heb je op dit moment je gewenste bug die uitzonderlijke vloer? Gelukkig kan het waarschijnlijk voor u worden gemaakt, maar voordat u ver doorgaat met het kiezen van welke verdieping u nodig heeft en een presentatieruimte met tests noemt, moet u wat informatie krijgen over enkele kosten bereiken. Er is een typische verkeerde interpretatie dat, aangezien teruggewonnen hout waarschijnlijk wordt gered, het goedkoper zou moeten zijn dan onbehandelde houten vloeren. Ervan uitgaande dat u een kwaliteit ovengedroogd en nauwkeurig verwerkt artikel koopt, is dat over het algemeen niet waar. De mogelijk kostende investeringsfondsen zijn ervan uitgaande dat u een paar stukken hebt ontdekt of zelf wat reddingswerk hebt gedaan, u kunt een paar kosten besparen. U kunt bijvoorbeeld een vloer in het midden of planken vinden in een paardenstal die u op uw vloer moet controleren. Het materiaal had bijna gratis kunnen zijn, maar hoe lang zou je zeggen om het bruikbaar te maken en spijkers te trekken? Zijn de resultaten wat je nodig hebt?

In dit artikel zullen we enkele unieke classificaties van houten vloeren onderzoeken. Sterke houten vloeren zijn één blok zonder vastzittende overlays; het is in wezen een houten plaat die is opgemeten en geprofileerd tot een specifiek aspect. Ontworpen dek heeft aan de bovenkant alles wat je nodig hebt, en dit zit vast aan een samengeperste houten drager op de basis. Het ontwerp is nog steeds allemaal van hout, maar is gemaakt met verschillende lagen die zijn bedekt voor een betere betrouwbaarheid en gelaagde exactheid. Vloeren die we hier niet behandelen, zijn overlays of andere composiet items die vaak niet helemaal door het bord hout zijn of gemaakt kunnen zijn met een fotogeprint oppervlak. We dekken evenmin vinyl, tapijt, steen of tegels.

Hardhouten vloeren zijn vaak een niet-exclusieve term die van toepassing kan zijn op een houten vloer. Hardhout Women (eik, esdoorn, kers, pecannoot, iep, kastanje) zijn voor het grootste deel bomen met bladeren die er in de koudere tijd van het jaar af vallen. Naaldhout Women (dennen, sparren) hebben naalden die het hele jaar kunnen blijven zitten en normaal gesproken produceren ze kegels. Hardhout is doorgaans dikker en sterker dan zachthout. Uiteraard zijn er speciale gevallen voor deze gevolgen. In ons product kost het hardhout meer dan het naaldhout.

Als een terugkerend onderwerp in dit artikel zul je merken dat je vaak ontvangt wat het meest eerlijk is. In feite zijn de prijskaartjes van betere kwaliteit ($ 11+/sf) uit andere ongewone houtsoorten niet gegarandeerd van betere kwaliteit, maar we zien dat tot dat moment de kwaliteit verbetert met de kosten. Onze sterke houten vloeren variëren in prijs van $ 4-9 voor elke vierkante voet en ons ontwerp varieert van $ 7-15 voor elke vierkante voet. We zullen hieronder de toepassingen bekijken, maar ons punt is dat je tijdens het winkelen echt een praktisch bestedingsplan wilt hebben. Soms is een goede andere optie als je hart op een dure vloer ligt, om er minder van te gebruiken en het gewoon in belangrijke regio’s te plaatsen. Probeer niet het hele huis te doen. Doe misschien de regio’s met super veel verkeer en gebruik een minder dure optie in kamers.

Als de prijs van uw sticker niet eens in een vergelijkbare postafdeling ligt, misschien in een andere staat, begin dan met winkelen voor andere keuzes. Als je bijvoorbeeld in het bereik van $ 1-2/sf zit, ga dan naar de grote discounters of overlay-keuzes. De FSC zorgde ervoor dat 12 mm buiten berken samengeperst hout dat we gebruiken om het ontworpen grondoppervlak te produceren, ons alleen al zo veel kost, nog afgezien van het brede scala aan verschillende werkzaamheden en materialen.

Evenzo moet u er bij het evalueren van een verhaal voor zorgen dat u de volledige geïntroduceerde kosten en de levensduurkosten berekent. Hier zijn voorbeelden van bepaalde factoren die de totale kosten zouden kunnen aanpassen:

Bij teruggewonnen materiaal is het afval element een gigantische variabele. Hoeveel moeite doet de producent om u een 100 procent bruikbaar item te geven? Ineffectief verwerkt met heel weinig overgave en wannen hielp op onze houten vloer die $ 6 / sf kost en een afval component van 15% heeft, echt meer kost dan een vergelijkbaar item dat beter wordt verwerkt en $ 7 / sf kost met een afval element van 2%. Dat extra verspillen kost meer in transport en werk om in te leveren. Dit is een van de moeilijkste dingen om aan een klant te laten zien dat de vermoedelijke waarde van de kosten niet gegarandeerd de echte ongeraffineerde substantie kosten dekt, behalve als men echt kijkt naar niet te onderscheiden kwaliteit en vastberaden items.

6e, kijk op kosten van een persoons graad Decorvloer tegellaminaat hoogglans te herstellen. Het herstelde kost misschien meer, maar de extra veranderlijkheid, het oppervlak en het karakter erin kunnen de mishandeling beter opbergen of dekken. Het kan op deze manier langer meegaan vanwege het gemakkelijke karakter in de intrinsieke uitstraling van het teruggewonnen materiaal. Wat is de wederverkoop waard als een speciaal item wordt geïntroduceerd? U kunt een paar kopers op afstand houden door een uitdaging aan te gaan of anderen te intrigeren met het maatwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.