• Wed. Oct 4th, 2023

Hoe maak je het laatste kussen van de tuinstoel en het laatste buitenmeubilair

Byadmin

Mar 6, 2023

 

Wil je een buitenruimte om te barsten? Er is geen juiste keuze. Het is allemaal een kwestie van persoonlijke smaak. Als u er echter voor kiest om de buitenruimte te versieren, wilt u misschien het meubilair en het binnenste binnenplaats in de beste vorm houden. Je wilt dat ze zich goed voelen, er geweldig uitzien en voor altijd meegaan. Hier zijn drie eenvoudige stappen om dit uit te voeren.

De tuinstoel schoonmaken:

Als je er geweldig uitziet als een dag van het kopen van een terrasstoelkussen, heb je een beetje werk nodig. Het hedendaagse binnenplaatskussen wordt vaak behandeld om vervagen en verven te voorkomen en een langer leven te garanderen. Dit helpt de kussen er mooi uit te zien en helpt lange tijd mee te gaan, maar zorgt niet voor alles.

Hier zijn enkele eenvoudige stappen om het kussen geweldig te houden.

Als elk seizoen is voltooid of gelekt, was u het kussen van de niet -binnenplaats met een licht wasmiddel en spoelt u. Deze jaarlijkse Terras reinigen is veel eenvoudiger als u een kussen hebt dat de interne schuimkern kan verwijderen. Als er een kussen is dat kusseninzetstukken kan verwijderen, kan het met een zachte cyclus in de wasmachine worden gedropt en luchtdrogen.

De schuimkern van het kussen zou zorgvuldig moeten zijn. Blijf drogen om schimmel te voorkomen. Dit is vooral belangrijk als u kussens in de winter opslaat. Onderneem die actie als u kunt voorkomen dat het kussen regent. Dit kan het verwijderen of plaatsen van meubels onder de dekking omvatten als het weer goed is.

Bij het opslaan van kussens, wikkel ze niet met plastic omdat het absolute circulatie voorkomt en schimmel- en schimmelgroei aanmoedigt. Neem maatregelen die kunnen worden opgeslagen op een koele en droge plaats.

Reakmeubilair schoonmaken:

Mooie teaks vereisen verschillende niveaus van behandeling. Gelukkig is schoonmaken eenvoudig en eenvoudig. Sla de stalen wol en hogedrukslang over om het teaktuinmeubilair te reinigen en plak aan een zachte borstel of reinigingskussen. Vergeet niet om 90%van de grond te verwijderen en te spoelen met eenvoudig zeepwater. Commerciƫle schoonmakers zijn het meest geschikt voor diepe vlekken, minerale sedimenten en schimmelvlekken. Een andere snelle manier om vlekken te verwijderen, is door schuurpapier te gebruiken. Schuur in de richting van het korrel en eindig met teakolie voor een schone afwerking.

Suzy Grassy stoelreiniging:

Suzy is gemakkelijk om voor te zorgen en is vrij goedkoop, maar het kan vies en donker zijn. Verwijder het kussen van de tuinstoel om het harsmeubilair op te fleuren en bewaar het afzonderlijk. Verzamel rubberen handschoenen en schrob sponzen of zachte borstels en emmers. Meng 3/4 kopje bleekmiddel gemengd met warm water in 1 gallon en 1 eetlepel poeder of vloeibare wasmiddel. Spoel het mengsel gedurende 5-15 minuten met het meubilair.

OPMERKING: Test altijd de reinigingsoplossing in het verborgen gebied zodat het materiaal niet wordt verkleurd.

Schoonmaak

Open een paraplu in het dek of op de binnenplaats en leg deze ernaast. Combineer warme waterslonen, lichte vaatzeep weep ,, en bleek 3/4 kopjes. Acrylafdrukken kunnen de stof verpesten, dus maak niet schoon met dit mengsel. Als u acrylafdrukken hebt, controleert u de reinigingsrichtlijnen samen met het label van de fabrikant. Bescherm uw handen met rubberen handschoenen en gebruik een zachte borstel om een sectie tegelijk te wrijven. Spoel de stof met een slang of schone emmer en verroeste droge metalen hardware met een schone droge handdoek.

Normale slijtage van het kussen van het tuinmeubilair en de binnenplaats wordt verwacht. Alle buitenruimte is een kamer waarin u wilt wonen. Maar vanwege stof, schimmel ,, en mineraal sediment kunnen het tuinmeubilair sneller worden gedragen dan u. ‘D goed. Als u regelmatig maatregelen neemt om het kussen en meubelkussen en meubels te behouden, is een langere levensduur gegarandeerd. Als u eenmaal per jaar enkele eenvoudige schoonmaakstadia volgt, zal de buitenruimte schijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *