• Mon. Dec 4th, 2023

Kruiden die kalmeren, helpen ook bij gevoelens van depressie en angst

Byadmin

May 13, 2023

Je hebt waarschijnlijk al getuigenissen gelezen, gezien of bekeken over kalmerende kruiden en hoe ze kunnen helpen bij angst en depressie. Ik ben een vaste gelovige, heb vele malen gezien en persoonlijk ervaren de prachtige genezende eigenschappen die natuurlijke medicijnen bromazepam 3 online bestellen bieden voor de permanente verlichting van elk symptoom dat u mogelijk ervaart. Maar geloof me niet, want zelfs conventionele artsen gebruiken nu supplementen voor hun patiënten, samen met het steeds groeiende veld van integratieve geneeskunde.

Supplementen dragen bij aan uw voedingsgezondheid en om er het meeste uit te halen, moeten uw kerneetgewoonten optimaal zijn voor genezing. Je kunt geen donuts en koffie als ontbijt eten en verwachten dat de supplementen heel goed werken. Ook is bewezen dat lichaamsbeweging net zo effectief is als elk voorgeschreven medicijn zoals Prozac. Te weinig zonlicht kan een tekort aan vitamine D veroorzaken, wat met name in de winter ook depressieve symptomen kan veroorzaken. Ten slotte kan zeven tot acht uur slaap per nacht helpen bij het reguleren van hormonen en het verlichten van stress.

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij gevoelens van angst, stress en depressie, waaronder de schildklierfunctie, de hormonen oestrogeen en testosteron, samen met lage niveaus van de neurotransmitters serotonine, dopamine en noradrenaline in de hersenen. Suppletie en uw dagelijkse levensstijlkeuzes die hierboven zijn genoemd, kunnen een grote bijdrage leveren aan het in balans brengen van uw gezondheid. Maar als u nog steeds angst en depressie voelt, kunt u de volgende lijst met supplementen zelf proberen, waarbij u ervoor zorgt dat u slechts één specifiek supplement tegelijk gebruikt, samen met levensstijlkeuzes, of maak een afspraak met een arts in een integrerend medisch centrum. centrum dat traditionele geneeskunde combineert met alternatieve behandelingen. Integratieve geneeskunde voor depressie en angst kan bestaan uit kalmerende kruiden in medicinale vorm, acupunctuur en behandelingen gericht op het hele wezen en niet slechts op een stukje van de ziektepuzzel.

Kruiden die kalmeren, samen met supplementen voor angst en depressie kunnen zijn;

–Kamille en Valeriaan; gebruikt voor angst en stress, evenals een ontstekingsremmer sinds de oudheid. Als u allergisch bent voor aster- of chrysantenplanten, moet u het gebruik van kamille vermijden, tenzij uw arts het goedkeurt.

–Passiebloem of vleesgeworden Passiflora bevat flavonoïden en is gebruikt als een natuurlijk zenuwtonicum voor angst en bewezen in onderzoeksstudies als effectief.

–St. Janskruid; dit supplement is door veel mensen positief gebruikt, maar het kan een paar recepten en vrij verkrijgbare medicijnen zoals orale anticonceptiva en antidepressiva verstoren. Zoals met elk medicijn of supplement, moet u ervoor zorgen dat u uw arts raadpleegt voordat u ze inneemt.

–5-HTP; is een van nature voorkomend aminozuur dat serotonine verhoogt. Het vermindert ook het verlangen naar koolhydraten, in tegenstelling tot geneesmiddelen op recept die het verlangen naar koolhydraten vergroten.

–DEZELFDE; een chemische stof die van nature in het lichaam wordt aangetroffen en die de niveaus van serotonine en dopamine verhoogt.

–Visolie; omega-3-vetzuren moeten aanwezig zijn voor een normale hersenfunctie. Niet genoeg eten kan leiden tot depressie. Het is aangetoond dat antidepressiva samen met omega-3 effectiever zijn gebleken dan het gebruik van alleen antidepressiva. Zalm is een uitstekende bron.

–B-vitamines; vooral foliumzuur of foliumzuur (onderdeel van de B-vitamines) en B5, B6, B12. De B-vitamines vervullen vele functies die verband houden met angst, stress en depressie. Ze zijn nodig voor de vorming en functie van hormonen, aminozuren en chemische stoffen in de hersenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *