Het inrichten van een nieuw huis of appartement is voor de meesten een leuke en opwindende ervaring, maar de enorme mogelijkheden zijn soms overweldigend. Voordat je je huis gaat accentueren met alles van moderne staande lampen, bureaulampen, foto’s en andere decoraties, komt een beetje voorbereiding al een heel eind. Veel mensen kiezen ervoor om zich te concentreren op verlichting als de eerste stap in het opwarmen van het huis.

Moderne vloerlamp Prep

Eerst wil je beslissen waar je lampen wilt plaatsen en wat voor soort verlichting je gaat gebruiken. Er zijn moderne vloerlampen, bureaulampen, accentlampen en meer om uit te kiezen. Ruimte en lichthelderheid zijn de twee grootste functionele factoren bij het kiezen van een geweldige moderne lamp. Afhankelijk van het beoogde gebruik voor de lamp zal beslissen of een moderne accentverlichting lamp met weinig licht voor decoratie geschikt zal zijn of dat een heldere eigentijdse bureaulamp of vloerlamp nodig is om te lezen. Een andere belangrijke factor is het stroomverbruik van de hedendaagse lamp. De energiekosten stijgen en het vinden van een moderne lamp met een goed wattagebereik zal je elektriciteitsrekening helpen verlagen. Leeslampen moeten meestal minimaal 100 watt hebben, terwijl accentlampen prima 100 watt of minder zijn. U kunt ervoor kiezen om te gaan met moderne lampen die compacte fluorescentielampen mogelijk maken, omdat deze veel efficiënter zijn. Voor thuisgebruik is het niet echt nodig om een ​​lamp met meer wattage te kiezen; maar kies niet zo’n zwak licht dat vermoeide ogen veroorzaakt bij het lezen of andere activiteiten.

Vervolgens wil je kennis nemen van de kleuren in de kamer waar je de moderne vloerlamp gaat plaatsen. Exact matchen van de kleuren is niet nodig, maar je wilt zeker vergelijkbare kleuren of kleuren die elkaar aanvullen. Houd ook rekening met de afmetingen van de voet van de moderne vloerlamp en de hoogte. Als u lage plafonds heeft, moet u hier rekening mee houden bij het kopen van uw lampen, zodat ze passen. De hoogte van de lampenkap is een andere belangrijke factor, of de lamp nu op de vloer staat of op een tafel, dressoir of ander meubilair. Meestal wil je als algemene vuistregel dat de lampenkap zich op dezelfde hoogte als je hoofd bevindt. Een moderne vloerlamp online uitzoeken en laten bezorgen is een geweldige manier om geld te besparen, maar je moet ook de afmetingen in de productbeschrijving bekijken. Controleer de maat met de toekomstige locatie van de moderne lamp om problemen met de grootte weg te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.