Laat u niet misleiden door het onbeduidende verminkte beeld van een Quick Response Code. In deze grafische codes kan een schat aan informatie worden opgeslagen. Ze kunnen bijvoorbeeld telefoonnummers, informatie over visitekaartjes, contactgegevens, websiteadres bevatten – die nauwkeurig verwijzen naar het artikel waarin u geïnteresseerd bent, productdetails, links naar uw persoonlijke webpagina of uw Twitter of uw Facebook of andere sociale media. de pagina van een netwerksite, advertenties, enz. Kortom, de lijst is erg lang en mogelijk eindeloos.

We moeten deze grappig uitziende codes nu allemaal op verschillende sites zijn tegengekomen. Ze zien er misschien heel bekend uit voor een streepjescode. Het is echter zoveel meer dan dat alleen. Deze Quick Response-codes worden over het algemeen gezocht door website-eigenaren om hun websites mobiel bewust te maken. Vergis u echter niet dat de kracht van deze codes beperkt is tot dit algemene gebruik.

Een QR-code is in feite een code die informatie bevat die door scanners kan worden geïnterpreteerd en aangezien deze dagelijkse free qr code generator scanners eenvoudig als app in smartphones kunnen worden gedownload, heb je informatie binnen handbereik – letterlijk.

Deze codes kunnen op grote schaal en op elke gewenste manier worden gebruikt. Als u wilt, kunnen deze afbeeldingen ook links naar videobestanden bevatten, waardoor reclame naar een hoger niveau wordt getild. Bekijk enkele van de scenario’s die je je kunt voorstellen met de kracht van deze 2D-codes.

Uw visitekaartjes hoeven niet langer saaie kaartjes te zijn. Maak in plaats daarvan een korte video van twee minuten waarin u uzelf, uw bedrijf en uw producten en diensten voorstelt en sluit een link naar deze video in een snelle reactiecode in, die op uw visitekaartjes moet worden afgedrukt. Een QR-codescanner of -lezer toont het videobestand onmiddellijk aan uw potentiële klanten en klanten.

Evenzo kunt u voorkomen dat u grote dvd-bestanden naar klanten stuurt met productinformatie of instructies voor het installeren van het gekochte product. Dvd-bestanden kunnen alleen op een computer of laptop worden afgespeeld, wat voor een klant onhandig kan zijn wanneer hij bezig is met het installeren van een nieuw product. In plaats daarvan kunt u de videolink naar deze instructies insluiten in Quick Response-codes en deze weergeven op de productdoos, zodat uw klanten direct toegang hebben tot de video-instructies via hun mobiele telefoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *